17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Prefectura Olt are un nou secretar general

- Advertisement -

Iulia Georgiana Truică este noul secretar general al Instituției Prefectului – Județul Olt și a fost numită în funcție, pe 3 martie, de Nicolae Ciucă, prim-ministrul României. Decizia de numire, care este cu caracter temporar, a fost publicată în Monitorul Oficial 0213 de joi, Georgiana Truică .

„Decizie privind exercitarea, cu caracter temporar, de către doamna Iulia-Georgiana Truică a funcției publice vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Instituției Prefectului- Județul-Olt”, se precizează în decizia apărută în Monitorul Oficial.

Truică lucrează de câțiva ani în cadrul Prefecturii Olt, înainte desfășurându-și activitatea și la Primăria municipiul Slatina. Noul secretar general îl înlocuiește din funcție pe Gigel Vieru, cel care ocupa postul din luna octombrie a anului 2021.

Funcţia de secretar general al Instituției Prefectului – Județul Olt este una publică, corespunzătoare categoriei înalților funcţionari publici.  Scopul principal al postului este acela de a asigura stabilitatea funcţionării Prefecturii, continuitatea conducerii şi realizarea legăturilor funcţionale între compartimentele instituţiei, sprijinirea prefectului în vederea îndeplinirii atribuțiilor privind verificarea legalității.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți