12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii rutieri au amendat femeile cu flori, de ziua lor

- Advertisement -

Oamenii legii au dorit ca de 8 Martie să le facă o surpriză frumoasă doamnelor și domnișoarelor care în această zi au fost în trecere prin municipiul Slatina, încă de la primele ore ale dimineții. Frumosul gest a aparținut polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier Olt și Biroului Rutier al Poliției Slatina.

Aceștia au sancționat cu flori participantele la trafic care au trecut pe strada Crișan, zona intersecției cu strada Independenței, dar și pe strada Libertății. Reprezentantele sexului frumos oprite în trafic au fost impresionate de gestul făcut de polițiști și unele dintre ele au spus ca este pentru prima oară când au fost trase pe dreapta de un om al legii, acestea respectând întotdeauna regulile de circulație.

„A fost vorba despre o acțiune informativ-preventivă a polițiștilor rutieri, cu iz de floare, prilejuită de Ziua Internațională a Femeii. Astfel, oamenii legii au oprit și au felicitat doamnele și domnișoarele depistate în trafic, pe mai multe străzi din municipiul Slatina, pe care le-au «amendat», simbolic, cu flori. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt, împreună cu polițiștii olteni, urează tuturor femeilor o primăvară frumoasă și La mulți ani!”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Pe lângă florile dăruite de ziua lor, polițiștii rutieri le-au oferit sfaturi și recomandări preventive cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulație rutieră, atât în calitate de conducător auto, cât și în calitate de pieton.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți