9.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slatina: Coliziune violentă între două mașini, la intersecția din zona Poștei. Un semafor, rupt de un vehicul

- Advertisement -

Accident de circulație marți seară, în jurul orei 18:20, la intersecția străzilor Libertății cu bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Slatina, respectiv în zona Poștei. Două autoturisme s-au izbit violent după ce șoferul uneia dintre acestea, un tânăr de 31 de ani, din orașul Balș, nu a respectat culoarea roșie a semaforului. În urma evenimentului rutier, care a fost sesizat prin apelul de urgență 112 la Inspectoratul de Poliție Județean Olt, una dintre mașini, respectiv cea lovită ce era condusă de un tânăr de 34 de ani, din municipiul Slatina, oprindu-se într-un semafor din intersecție pe care l-a rupt.

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Slatina, care au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcția Bulevardul Alexandru Ioan Cuza către strada Vintilă Vodă, a pătruns pe culoarea roșie a semaforului, în intersecția cu strada Libertății, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar, de un bărbat, în vârstă de 34 de ani, ulterior fiind proiectat într-un semafor. Din evenimentul rutier au rezultat doar pagube materiale”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Sursă foto: Bogdan Bouleanu și Adrian Emil – Info Trafic Slatina (Grup Facebook)

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, iar polițiștii rutieri au întocmit actele de constatare a evenimentului, eliberând autorizațiile de reparație pentru cele două autoturisme implicate.

Sursă video: Marin Cătălin – Info Trafic Slatina (Grup Facebook)

Șoferul vinovat de procerea tamponării, respectiv bălșeanul de 31 de ani, a fost amendat cu 870 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 60 de zile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți