10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat din Maramureș, căutat de polițiști după ce sâmbătă a plecat de la locuința concubinei di Stoenești și nu s-a întors

- Advertisement -

UPDATE: La data de 9 martie, maramureșeanul de 40 de ani, din comuna Cicârlău, a fost depistat de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj. Bărbatul nu a fost victima vreunei infracțiuni și se deplasa spre adresa de domiciliu din județul Maramureș.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 40 de ani, originar din comuna Cicârlău, județul Maramureș, care sâmbătă, 5 martie, a plecat voluntar de la locuința concubinei sale, din comuna olteană Stoenești, și până la această dată nu s-a mai întors.

Tatăl bărbatului a fost cel care marți, 8 martie, i-a anunțat dispariția la poliție.

„Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Deveselu au fost sesizați de un bărbat, din comuna Cicârlău, județul Maramureș, cu privire la faptul că la data de 5 martie 2022, fiul său, Remus Viorel Rogojan, de 40 de ani, domiciliat în comuna Cicârlău, județul Maramureș, a plecat voluntar de la locuința concubinei sale, din comuna Stoenești, județul Olt, şi nu a mai revenit nici la domiciliu și nici la locuința concubinei.

Semnalmentele maramureșeanului dispărut sunt: înălţime 1,78 metri, greutate – aproximativ 80 de kilograme, constituție atletică, ochi căprui, fața ovală, păr negru, tuns scurt, iar ca semne particulare are mersul legănat, cu capul aplecat înainte. La momentul dispariţiei, bărbatul era îmbrăcat într-o pereche de pantaloni de trening, de culoare gri, geacă neagră de fâș, pe cap purta o căciulă multicoloră și era încălțat cu o pereche de bocanci gri.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea dispărutului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți