2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Vreme deosebit de rece și ger până sâmbătă, în întreaga țară. ANM anunță ninsori slabe în sud

- Advertisement -

Meteorologii anunță că începând de miercuri, 9 martie, și până sâmbătă, 12 martie, în Olt, dar și în restul României, vremea va fi deosebit de rece. Va fi ger noaptea și dimineața, precum și intensificări ale vântului, transmit reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie. De asemenea, în sudul țării, zonă din care face parte și județul, vor mai fi ninsori slabe.  

În intervalul menționat vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă. Va fi ger noaptea și dimineața, la început în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice, iar joi spre vineri (10 spre 11 martie) și vineri spre sâmbătă (11 spre 12 martie) în centrul și nordul țării și pe arii mai restrânse în rest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -14 și -4 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, izolat sub -18 grade”, au precizat meteorologii.

ANM mai arată că vântul va avea unele intensificări în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei, îndeosebi pe parcursul zilelor de joi, 10 martie, și vineri, 11 martie, cu viteze la rafală, în general de 45 – 55 de kilometri pe oră, iar senzația de frig va fi amplificată.

Totodată, potrivit meteorologilor, în sud și est, precum și la munte, pe arii restrânse va mai ninge slab.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți