10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul PSD de Olt Mirea: „Reglementarea pieței de energie reprezintă o acțiune extrem de necesară!”

- Advertisement -

„Reglementarea pieței de energie reprezintă o acțiune extrem de necesară!”, așa își începe ultima declație de presă Siminica Mirea, senator PSD de Olt. De aceea, social democrații cer președintelui PNL, Florin Cîțu, să acționeze, vorbele fiind irelevante în actualul context.

„Acesta trebuie să-i ceară ministrului Energiei prezentarea actului normativ privind reglementarea prețurilor la energie și gaze naturale, cu atât mai mult cu cât reglementarea este oficial permisă în UE. Faptele întârzie, iar declarațiile făcute nu ajuta la nimic. Sunt săptămâni de când chiar premierul României a cerut soluționarea situației de către ministerul Energiei, dar care, iată, întârzie nepermis de mult”, spune parlamentarul de Olt.

Senatorul Mirea mai declară că actualele măsuri de plafonare și compensare vor expira la data de 1 aprilie, iar populația și economia au nevoie disperată de protecție, luând în considerare evoluția uriașă a prețurilor la gaz, curent și combustibil.

„Partidul Social Democrat a prezentat cu săptămâni în urmă un pachet de măsuri și soluții aferente combaterii creșterii prețurilor la energie și gaze naturale, iar multe dintre acestea au fost agreate la nivelul Guvernului și Coaliției de guvernare”, a adăugat politicianul Siminica Mirea.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți