8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

11.000 de lei amendă pentru o firmă care nu avea licență de transport persoane. 17 călători găsiți în microbuzul deținut de aceasta

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului Rutieri Olt au sancționat în urmă cu o zi o societate comercială din domeniul transportului rutier, care nu avea licență de transport persoane. 11.000 de lei a fost amenda primită, după ce oamenii legii au oprit în jurul orei 07:00 pentru control în trafic, la Vulpeni, un microbuz care aparținea acesteia și în care se aflau 17 călători.  

„Polițiștii au constatat faptul că societatea a dispus efectuarea de transport de persoane contra cost, fără a deține licență de transport pe ruta respectivă sau un alt document specific tipului de transport. Societatea a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 11.000 de lei, conform Hotărârii Guvernului 69 din 2012 și s-a procedat la informarea Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, cu privire la cele constatate”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți