11.000 de lei amendă pentru o firmă care nu avea licență de transport persoane. 17 călători găsiți în microbuzul deținut de aceasta

Polițiștii Serviciului Rutieri Olt au sancționat în urmă cu o zi o societate comercială din domeniul transportului rutier, care nu avea licență de transport persoane. 11.000 de lei a fost amenda primită, după ce oamenii legii au oprit în jurul orei 07:00 pentru control în trafic, la Vulpeni, un microbuz care aparținea acesteia și în care se aflau 17 călători.  

„Polițiștii au constatat faptul că societatea a dispus efectuarea de transport de persoane contra cost, fără a deține licență de transport pe ruta respectivă sau un alt document specific tipului de transport. Societatea a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 11.000 de lei, conform Hotărârii Guvernului 69 din 2012 și s-a procedat la informarea Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, cu privire la cele constatate”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<