ISJ Olt va avea de luni un nou inspector școlar general în persoana lui Adrian Bărbulete

Profesorul de educație fizică și sport Adrian Bărbulete, director adjunct al Școlii Gimnaziale „Eugen Ionescu” și consilier județean, este noul inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Olt. Susținut de PSD Olt, acesta își va prelua mandatul în data de 14 martie, numirea fiind valabilă până la data de 31 august 2022, și îl înlocuie pe profesorul de limba română Victor Iacobescu, care ocupa această funcție de la sfârșitul lunii august 2020.

Iacobescu va continua să rămână în echipa de conducere a ISJ ca inspector școlar adjunct, înlocuind-o din funcție pe Cristina Andreiana, fostă Chintescu. Celălalt post de adjunct va fi ocupat în continuare de Mariana Gheorghe.

Adrian Bărbulete a mai fost șef al învățământului oltean în perioada anilor 2017 – 2019, iar de-a lungul anilor a mai deținut funcții de inspector școlar în cadrul ISJ Olt.

2 comentarii la „ISJ Olt va avea de luni un nou inspector școlar general în persoana lui Adrian Bărbulete

  • Îl rugam să trimita profesori de sprijin în școlile unde sunt copii cu nevoi speciale și pshologi care să vină zilnic.

    Răspunde
  • Îl rugam să trimită profesori de sprijin în școlile unde învață copii cu nevoi speciale și psihologi care să vină zilnic nu o dată pe săptămână.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<