14.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Viitorii pompieri din cadrul ISU Olt au la dispoziție 300 de locuri la Școala de Subofițeri din Boldești

- Advertisement -

Tinerii din Olt care își doresc să facă parte din echipa salvatorilor, inclusiv a celor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basab” din județ se pot înscrie pentru a ocupa unul dintre cele 300 de locuri alocate Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti-Scăeni, județul Prahova.

Perioada de depunere a cererilor de înscriere se încheie în data de 18 martie, acestea putând fi remis în format electronic pe adresa de e-mail a ISU Olt – isuolt@isuolt.ro.

„Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere până la data de 18 martie (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare (inspectoratele pentru situații de urgență județene/București-Ilfov, în funcție de domiciliul sau reședința înscris/ă pe cartea de identitate a candidatului)”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Care este calendarul de admitere

Perioada de înscriere pentru unul dintre cele 300 de locuri de la Școala de Subofițeri din Boldești a început luni, 7 martie, admiterea urmând a se încheia undeva spre sfârșitul lunii mai a anului 2022, cu examinarea medicală.

7 – 18 martie – depunere cereri înscriere (online, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică);

22 martie – data până la care va avea loc evaluarea psihologică;

27 martie – termen depunere documente în vederea constituirii dosarului de recrutare;

31 martie – 6 aprilie – evaluarea performanțelor fizice;

9 aprilie – susținerea probei de evaluare a cunoștințelor;

18 aprilie – 20 mai – examinare medicală (doar candidații care se încadrează în numărul locurilor scoase la concurs, în ordinea descrescătoare a notelor finale).

Mai multe detalii despre aceste locuri pot fi consultate aici: https://igsu.ro/InformatiiPublice/Admitere.

sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți