12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Locotenent colonelul Andrei Mazere, noul comandant al Batalionului 22 Infanterie „Romanați” Caracal

- Advertisement -

Batalionul 22 Infanterie „Romanați” din municipiul Caracal sau „Scorpionii Verzi”, așa cum mai sunt cunoscuți militarii care fac parte din acesta, are, de săptămâna aceasta, un nou comandant. Locotenent colonelul Andrei Mazere este cel care a preluat comanda și Drapelul de Luptă al batalionului de la locotenent colonelul Liviu Vasilca, care sa aflat la conducerea acestuia începând cu luna decembrie a anului 2019.

La evenimentul ce s-a desfășurat la sediul Batalionului „Romanați” din Caracal au fost prezenți generalul de brigadă Constantin Nicolaescu, comandantul Brigăzii Multinaționale Sud-Est, prefectul de Olt Florin Homorean, reprezentanți ai autorităților locale, comandanți ai unităților militare din garnizoanele Caracal și Craiova, precum și comandanți ai Sistemului Național de Apărare.

Dacă cel care a predat comanda și Drapelul de Luptă al Batalionului 22 Infanterie Caracal a mulțumit colegilor, noul comandant a ținut să înmâneze simbolurile „Scorpionilor Verzi”.

„În alocuțiunea de final, locotenent colonelul Liviu Vasilca a ținut să mulțumească întregului personal al batalionului pentru dedicarea și implicarea de care au dat dovadă. În semn de apreciere, noul comandant al «Scorpionilor Verzi», locotenent colonelul Andrei Mazere, i-a înmânat simbolurile batalionului în care și-a desfăsurat activitatea!”, au transmis reprezentanții Brigăzii Multinaționale Sud-Est.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți