14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Accident rutier pe varianta ocolitoare a municipiului Caracal. O femeie a necesitat acordarea primului ajutor

- Advertisement -

O femeie de 73 de ani, din municipiul Slatina, a necesitat acordarea primului ajutor în urma unui accident de circulație care s-a petrecut la intersecția drumului VO 6 G cu Drumul Județean 542. Aceasta se afla într-un autoturism la volanul căruia se afla o slătineancă de 31 de ani, care circula pe DJ 542 spre Redea, și nu a acordat prioritate de trecere unei alte mașini condusă de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, ce venea din direcția municipiului Craiova spre municipiul București.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Olt au ajuns la fața locului pentru efectuarea cercetărilor.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autoturisme, din care unul condus de o femeie, în vârstă de 31 de ani, iar celălalt condus de un tânăr, în vârstă de 20 de ani. În urma coliziunii, o altă femeie, în vârstă de 73 de ani, pasageră a autoturismului condus de tânăra de 31 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Municipal Caracal”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Ambii șoferi implicați în accidentul de pe varianta ocolitoare a municipiului Caracal au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți