18.6 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

S-a suspendat organizarea concursului pentru ocuparea funcției de manager al SJU Slatina

- Advertisement -

În perioada 17 – 30 martie ar fi trebuit să aibă loc probele concursului pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina, însă organizarea acestora s-a suspendat de Consiliul de Administrație al celei mai mari unități medicale din județul Olt. Potrivit reprezentanților SJU Slatina, examenul nu poate avea loc în această perioadă pe motiv că nu se pot întruni toți membrii comisiei de concurs care analizează și verifică dosarele candidaților înscriși pentru ocuparea acestui post.  

„Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Slatina suspendă organizarea concursului pentru ocuparea funcției de manager, din motive obiective reprezentate de imposibilitatea întrunirii tuturor membrilor comisiei de concurs pentru analiza și verificarea dosarelor conform regulamentului de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de manager persoană fizică în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina”, transmit reprezentanții Spitalului Slatina.

Sursa citată mai arată că procedura de organizare a concursului pentru ocuparea postului de director al SJU Slatina se va relua, conform prevederilor legale, la o dată ulterioară.

Angela Nicolae este în prezent managerul interimar al Spitalului Slatina, aceasta ocupând funcția de la sfârșitul lunii aprilie a anului 2021.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți