22.3 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șofer băut bine și fără permis, reținut de polițiști

- Advertisement -

Un tânăr de 35 de ani, din comuna Bârza, a fost reținut vineri noaptea de polițiștii rutieri după ce aceștia l-au prins conducând un autoturism fără a avea permis de conducere, dar și într-o stare avansată de ebrietate.

Polițiștii Poliției orașului Balș l-au depistat, în noaptea de 11 spre 12 martie, în jurul orei 00:15, în comuna Bârza.

Bărbatul conducea un autoturism având permisul de conducere reținut. În plus, acesta era și băut bine.

„Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,98 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat și a fost condus de polițiști, la Spitalul Orășenesc Balș, pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Polițiștii rutieri au întocmit pe numele tânărului de 35 de ani dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehciul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În continuarea cercetărilor, vineri noaptea, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, bărbatul din Bârza a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. În cursul zilei de sâmbătă, față de acesta, procurorul de caz de la Parchetul Balș a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, oamenii legii continuând cercetările.

sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți