18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Tânără din Stoenești, căutată de polițiști după ce vineri noaptea a dispărut de acasă

- Advertisement -

UPDATE: În cursul după-amiezii de marți, femeia a revenit la domiciliul său din Stoenești. Aceasta a declarat că a fost plecată în municipiul Craiova și că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 32 de ani, originară din comuna Stoenești, care vineri noaptea a plecat voluntar de acasă și nu s-a mai întors.

Mama tinerei este cea care a anunțat dispariția acesteia la Poliție.

„Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Deveselu au fost sesizați luni seara de o femeie, cu privire la faptul că în noaptea de 11 spre 12 martie fiica acesteia, Mariana Ochea de 32 de ani, din comuna Stoenești, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Semnalmentele persoanei dispărute sunt: înălţime – aproximativ 1,60 metri, greutate – aproximativ 60 de kilograme, păr roșcat, ochi verzi, fața ovală, iar ca semne particulare prezintă o cicatrice în dreptul ochiului stâng.

La momentul plecării de acasă, femeia era îmbrăcată cu pantaloni negri, tip blug, bluză roșie, geacă albă și în picioare purta o pereche de adidași albi.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți