7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a rămas fără unul dintre adjuncți

- Advertisement -

Schimbare la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Olt de la mijlocul lunii martie. Instituția din subordinea Ministerului Afacerilor Interne a rămas fără unul dintre adjuncți, respectiv comisarul șef Cristinel Ionică Rădoi, care a ocupat această funcție timp de doi ani, iar acum i-a expirat ultima împuternicire pe post care a fost de șase luni.

Comisarul șef Cristi Rădoi a revenit astfel pe funcția ce a ocupat-o până în luna martie a anului 2020, de ofițer în cadrul Serviciului Județean Anticorupție Olt al Direcției Generale Anticorupție.

Deocamdată nu se cunoaște numele celui care ar urma să fie împuternicit în locul său adjunct la nivelul IPJ, postul rămânând momentan vacant.

Din conducerea Poliției Olt fac în continuare parte comisarul șef Ionuț Nicolae Ilinca, care este inspector șef din luna iunie a anului 2021, iar acum, în martie 2022, împuternicirea i-a fost prelungită cu încă trei luni, dar și comisarul șef Mihai Ion Mihalache, care este adjunct al comandantului de la jumătatea anului trecut, împuternicirea pe această funcție fiindu-i prelungită cu șase luni în luna decembrie 2021.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți