12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Alte 47 de persoane din Olt, diagnosticate cu virusul SARS-CoV-2 în ultima zi

- Advertisement -

Chiar dacă Grupul de Comunicare Strategică și Direcția de Sănătate Publică Olt nu au mai dat nicio raportare de când restricțiile impuse în cei doi ani ai pandemiei COVID-19, pe timpul stărilor de urgență și stărilor de alertă, au fost ridicate, Ministerul Sănătății continuă să comunice cifrele privind numărul infecțiilor cu SARS-CoV-2 înregistrate până acum, dar și în ultimele 24 de ore. Astfel, în județ au fost raportate 47 cazuri noi de persoane infectate cu noul Coronavirus, cu cinci mai multe decât în ziua anterioară. Iar de la începutul pandemiei și până acum sunt 38.008 olteni care s-au îmbolnăvit cu COVID.

Din totalul acestora sunt 825, majoritatea având și alte probleme de sănătate grave, care până la această dată au pierdut lupta cu boala. Potrivit reprezentanților DSP Olt, decesul cu numărul 825 a fost înregistrat în cursul zilei de vineri.

În continuare sunt și persoane internate în unitățile spitalicești cu paturi, respectiv 50, trei dintre acestea fiind copii care primesc tratament de specialitate pe secții, dar și trei pacienți care sunt pe secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă.

Cât despre incidența infecțiilor Coronavisurs, cumulată în ultimele 14 zile, aceasta este sâmbătă de 1,60 cazuri la mia de locuitori, fiind într-o ușoară scădere față de ziua trecută.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți