19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Biciclist rănit după ce a intrat în coliziune cu portiera unei mașini parcate, pe strada Ecaterina Teodoroiu din Slatina

- Advertisement -

Eveniment rutier duminică dimineața, în jurul orei 10:20, pe strada Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Slatina. Un bărbat din Slatina a ajuns la Spitalul Slatina, pentru îngrijiri medicale, după ce a intrat cu bicicleta în portiera unei mașini parcate, ce a fost deschisă de un conducător auto, tot din Slatina, care se afla la volanul vehiculuilui.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări și a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un biciclist, în vârstă de 58 de ani, care ar fi intrat în coliziune cu portiera stânga față a unui autoturism parcat, ce ar fi fost deschisă de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care se afla la volan. În urma coliziunii, biciclistul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cei doi bărbați au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto și video: Ionuț Cristian – Info Trafic Slatina (Grup Facebook) 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți