Ciolacu: Solicit Guvernului să clarifice legal şi rapid situaţia firmei TMK Artrom din Slatina

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut marţi Guvernului să clarifice „rapid” situaţia firmei TMK Artrom din Slatina, unde angajaţii nu sunt plătiţi, iar producţia stagnează.

„Sancţiunile internaţionale la adresa Rusiei sunt absolut necesare. Tăierea surselor de bani pentru oligarhii lui Putin este obligatorie. Niciun leu, niciun euro nu trebuie să finanţeze războiul lui Putin! Dar nicio ţară europeană nu a sancţionat angajaţii companiilor producătoare care au reprezentare în mai multe state, cum sunt, de exemplu, cei 2.500 de angajaţi români ai TMK Artrom din Slatina, în cazul cărora, de mai bine de două săptămâni, nu s-a găsit nicio soluţie”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

El a adăugat că angajaţii de la fabrica din Slatina nu sunt plătiţi, producţia stagnează şi toate contractele de care depind companii importante din industria românească au ajuns „sub un mare semn de întrebare”.

„Solicit Guvernului să clarifice legal şi rapid situaţia firmei TMK Artrom din judeţul Olt. Repet! Nu muncitorii români sunt cei care trebuie pedepsiţi, ci trebuie stopat eventualul flux de bani către apropiaţii lui Putin. Pentru România sunt importanţi românii şi locurile de muncă, precum şi funcţionarea în continuare a economiei româneşti. Mai mult, aprobarea unei ordonanţe de urgenţă din partea Executivului pentru rezolvarea situaţiei de la TMK ar clarifica şi alte cazuri similare”, a afirmat liderul PSD.

sursa: Agerpres.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<