13.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Comisarul șef Rădoi, adjunct al Direcției de Ordine Publică din cadrul Poliției Române. Până săptămâna trecută a lucrat la IPJ Olt

- Advertisement -

Comisarul șef Cristinel Ionică Rădoi, fost adjunct al Inspectoratului de Poliție Județean Olt până în data de 15 martie, este de marți în echipa de conducere a Direcției de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

În data de 22 martie acesta a fost împuternicit în funcția de director adjunct al Direcției de Ordine Publică, de la București, acesta urmând a ocupa funcția pe o perioadă de trei luni.

Înainte de a ocupa acest post la nivelul conducerii direcției din cadrul Poliției Române, comisarul șef Cristi Rădoi a fost adjunct al IPJ Olt în ultimii doi ani, începând cu luna martie a anului 2020.

Ofiţerul de poliție are o experiență de aproape 30 de ani în structurile IGPR din teritoriu. Din anul 1993 a lucrat în Poliţia Olt şi în primii săi ani de activitate a fost poliţist în cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Slatina, iar mai apoi a fost ofiţer specialist în cadrul Serviciului Rutier Olt, funcţie pe care a ocupat-o până în anul 2013. Din primăvara acelui an, timp de şapte ani, Cristi Rădoi a fost ofiţer în cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Olt al Direcției Generale Anticorupție, funcție ce a fost deținută de acesta și în ultima săptămână, imediat după ce nu a mai ocupat postul de adjunct al IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți