14.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Compania de Apă Olt, controale pentru depistarea furturilor de apă. S-au dat amenzi de aproape 30.000 de lei într-o lună

- Advertisement -

Compartimentul Control Branșamente din cadrul Companiei de Apă Olt anunță că în perioada februarie martie 2022 a efectuat nu mai puțin de 187 de controale, atât la consumatorii casnici, cât și la agenții comerciali din municipiul Slatina, pentru a depista furturile de apă. Iar neregulile constatate nu au întârziat să apară, reprezentanții CAO aplicând amenzi de aproape 30.000 de lei.

Toate branșamentele ilegale au fost desființate, printre neregulile găsite fiind sigilii rupte și apometre blocate.

„S-au depistat 24 de nereguli – sigilii rupte, apometre blocate, by-pass-uri și alte lucrări clandestine și s-au aplicat sancțiuni în valoare de 29.224 lei. Branșamentele ilegale au fost desființate”, au declarat reprezentanții CAO.

Potrivit sursei citate, Compartimentul Control Branșamente efectuează zilnic controale în municipiul Slatina și, periodic, în toate localitățile care fac parte din CAO, pentru stoparea furturilor de apă și sancționarea celor care cred că pot consuma apă din rețeaua publică fără să plătească.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți