8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Coliziune frontală între două autoturisme pe DN 54, între Vlădila și Deveselu. Doi frați printre victime

- Advertisement -

Impact frontal violent între două mașini, luni dimineață, în jurul orei 07:00, pe Drumul Național 54, între comunele Vlădila și Deveselu. Trei persoane, printre care doi frați de 17 și 18 ani, au avut nevoie de acordarea primului ajutor în urma coliziunii, fiind transportate la Spitalul Caracal.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea evenimentului prin apelul de urgență 112, la fața locului deplasându-se, pentru cercetări, polițiștii Serviciului Rutier.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în accident, pe Drumul Național 54, între localitățile Vlădila și Deveselu, au fost implicate două autoturisme, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, ar fi intrat în coliziune frontală. Într-un autoturism se afla doar șoferul, respectiv un bărbat, în vârstă de 49 de ani, iar în celălalt se aflau conducătorul auto, respectiv un tânăr, în vârstă de 18 ani, și un minor, în vârstă de 17 ani. În urma coliziunii, cele trei persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Municipal Caracal”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Vinovat de producerea evenimentului rutier ar fi șoferul de 49 de ani, originar din comuna Traian, care, din motive încă nestabilite de oamenii legii, a pătruns cu mașina pe contrasens și s-a izbit violent cu autoturismul condus de tânărul de 18 ani, din Studina, în care era și fratele său de 17 ani.

Din cauza stării grave în care se aflau, ambii conducători auto nu au putut fi testați cu aparatul alcooltest, acestora fiindu-le recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți