15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Serviciul Rutier Olt: Ghișeu de relații cu publicul, deschis în weekend sau în zilele de sărbătoare

- Advertisement -

Ghișeul de relații cu publicul pentru restituire permise de conducere și certificate de înmatriculare, din cadrul Serviciului Rutier Olt, cu sediul pe bulevardul Alexansdru Ioan Cuza, nr. 7-9, din municipiul Slatina, își va desfășura activitatea și sâmbăta, duminica sau în zilele de sărbători legale (libere), în intervalul orar 10:00 – 12:00. Programul nou intră în vigoare începând de sâmbătă, 2 aprilie, iar în restul zilelor, adică de luni până vineri, programul de lucru este normal, nefiind modificat.

Astfel, ca urmare a unor abateri rutiere pe care le-au comis în trafic, conducătorii auto își vor putea recupera documentele reținute și în zilele care sunt libere.

„Polițiștii olteni oferă cetățenilor posibilitatea de a obține, inclusiv în zilele de repaus săptămânal, sărbători legale și zile libere, documentele reținute ca urmare a unor abateri rutiere, când perioada de aplicare a acestor măsuri complementare se termină în astfel de zile”, se precizează într-un comunicat remis de Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți