10.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Compania de Apă Olt continuă investițiile în municipiul Slatina. Lucrări pe trei străzi

- Advertisement -

Compania de Apă Olt continuă să desfășoare lucrări pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare pe trei străzi din municipiul Slatina, în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014 – 2020”. Reprezentanții instituției mai spun că pe alte cinci artere din urbe se fac probe, investițiile fiind finalizate pe patru străzi.

Lucrări sunt pe străzile Oltului și Pitești – extindere rețea de apă, iar pe strada Tudor Vladimirescu se extinde rețeaua de canalizare. Lucrările sunt aproape de finalizare și se fac probe pe strada Văilor – extindere rețea de apă, strada Cuza Vodă – extindere rețele de apă și canalizare, străzile Zambilelor, Panselelor, Nicolae Buică și străzi adiacente – extindere rețea de canalizare.

Investițiile au fost finalizate pe străzile Vintilă Vodă – extindere conductă de aducțiune, Oituz – reabilitare și deviere rețea de distribuție apă, Boiangiului și Armașului – extindere rețea de canalizare.

„Având în vedere complexitatea lucrărilor, care se întind pe toată lungimea străzilor și umiditatea mare, specifică lunilor de primăvară, disconfortul auditiv și vizual nu poate fi evitat. În timpul desfășurării acestor lucrări executate la adâncime, întreg sistemul de alimentare cu apă din zonele respective este afectat și de aceea pot să apară, pe străzile unde se lucrează, modificări ale turbidității apei sau/și fluctuații de presiune”, se arată într-un comunicat remis de CAO.

Sursa citată mai arată că instituția realizează aceste investiții pentru a îmbunătăți condițiile de trai ale cetățenilor care vor fi racordați la rețeaua de apă a municipiului Slatina: „Cu cât aceste lucrări de investiții sunt finalizate mai repede, viața cetățenilor din zonele menționate va reveni la normal pentru că disconfortul de azi este pentru sănătatea și siguranța noastră, a tuturor”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți