19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Adolescentă dispărută de aproape două luni dintr-o căsuță de tip familial din Corabia, căutată de polițiști

- Advertisement -

O minoră, în vârstă de 16 ani, beneficiară a unei măsuri de protecție din cadrul unei căsuțe de tip familial, din orașul Corabia, este căutată în prezent de polițiști care acum aproape două luni a plecat din casă, fără a se mai întorce până la această dată. Pe 11 februarie s-a întâmplat, ultima oară fiind văzută, se pare, pe 24 martie în municipiul Slatina, în prezența unei tinere care a fost beneficiară a aceleiași căsuțe, însă a părăsit sistemul de protecție social când a împlinit vârsta de 18 ani. Plecau mereu din casă, însă de fiecare dată se întorceau singure. Și acum ar fi posibil ca fata să fie tot prin Slatina.

Adolescenta este dispărută din data de 11 februarie, cea care a anunțat polițiștii din orașul de la malul Fluviului Dunărea fiind un instructor de educație din căsuța de tip familial.

„La data de 11 februarie, polițiștii Poliției orașului Corabia au fost sesizați de un instructor de educație al unei Căsuțe de Tip Familial, din orașul Corabia, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 21:00, minora, Adnana Diana Ionela Fulga, beneficiară a unei măsuri de protecție, a plecat voluntar şi nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,55 metri, greutate – aproximativ 55 de kilograme, păr lung, vopsit roșcat, ochi căprui, fața ovală”, se precizează într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

La momentul plecării, copila era îmbrăcată cu geacă verde cu interior roz, pantaloni tip jeans, de culoare gri deschis, iar în picioare purta o pereche de șosete verzi și adidași albi.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tinerei de 16 ani sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți