13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

KFC va deschide un restaurant propriu de tip Drive-Thru în Slatina. Va fi primul din regiunea Oltenia

- Advertisement -

Unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante de tipul fast-food din lume, care vinde cu prioritate preparate din pui, cartofi prăjiți, hamburgeri și cheeseburgeri, respectiv Kentucky Fried Chicken, mult mai cunoscut sub titulatura de KFC, va avea un restaurant de tip Drive-Thru în municipiul Slatina, acesta urmând a fi construit în apropierea Parcului Tineretului, chiar vizavi de un alt restaurant de tip Drive-Thru, și anume McDonald’s, care a fost inaugurat în vara anului 2019.

Construcția restaurantului KFC de la Slatina va fi tot de pe un teren ce a aparținut fosteu unități militare din municipiu, potrivit site-ul moneybuzz.ro. „Situat în strada Tunari, nr. 1 D, pe un spațiu din fosta unitate militară a orașului, acesta va funcționa vis a vis de restaurantul Mc Donald’s, aflat tot în strada Tunari dar la nr. 1 B. KFC Slatina va fi construit pe un teren în suprafață de 2.958 metri pătrați, concesionat pentru 49 de ani de la Primăria Slatina și va avea acces atât din Strada Eroilor, cât și din Strada Tunari”, precizează jurnaliștii de la Money Buzz.

KFC este prezent în toate celelalte localități reședință de județ din Oltenia, însă la Slatina va fi deschis primul restaurant propriu de tipul Drive-Thru din regiune.

Potrivit moneybuzz.ro, KFC ar urma să deschidă în țară, în anul 2022, nu mai puțin de nouă restaurante. Totodată, anunță că Primăria Slatina ar mai urma să concesioneze suprafețe de teren din fosta unitate militară și pentru construcția unui mall, a unei benzinării, dar și imobile de locuințe. „Planurile pentru acest an ale lanțului de restaurante american prevăd deschiderea a nouă unități noi la nivel național. În zona respectivă Primăria Slatina are în plan concesionarea unor suprafețe de teren pentru o stație de carburanți, un ansamblu rezidențial și un mall”, se mai arată pe site.

Sursă foto: smark.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți