3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

S-a scos din nou la concurs postul de manager al Spitalului Slatina

- Advertisement -

Se reia din nou procedura de organizare a concursului pentru postul de manager, persoană fizică, al Spitalului Județean de Urgență Slatina. Funcția a fost scoasă iar la concurs, după ce la jumătatea lunii martie examenul s-a suspendat, având în vedere că în perioada desfășurării acestuia membrii comisiei de concurs ce trebuiau să analizeze și să verifice dosarele candidaților înscriși nu se puteau întruni.

10 – 26 mai este perioada în care urmează a avea loc concursul care va avea două etape, respectiv cea de verificare a îndeplinirii candidaților a condițiilor, pe 10 mai, ce va fi eliminatorie, dar și cea de susținere a probelor de evaluare.

Cea de-a doua cuprinde proba scrisă ce constă într-un test grilă de verificare a cunoștințelor, programat pe 17 mai, la ora 10:00, la sediul Spitalului Slatina, dar și proba de susținere a proiectului de management ce se va desfășura în data de 23 mai, la ora 10:00.

Dosarele celor care doresc să devină manager al SJU Slatina își pot depune dosarele începând cu data de 8 aprilie și până pe 9 mai. De asemenea, candidații interesați vor putea efectua o vizită în cadrul spitalului, sub îndrumarea directorului medical, pentru a se informa în mod nemijlocit cu privire la problemele de interes în elaborarea proiectului de management, în data de 16 mai, între orele 09:00 – 13:00.

Angela Nicolae, fost prefect al județului și angajat al Consiliului Județean Olt, este cea care în prezent asigură interimatul la șefia Spitalului Slatina, după ce aceasta rămăsese vacantă când Cătălin Rotea, fostul manager, a fost ales primar al orașului Balș. Actualul director ocupă această funcție de la sfârșitul lunii aprilie a anului 2021.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți