15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Clădirea centralei termice a Școlii Perieți, cuprinsă de un incendiu. Pompierii au acționat la fața locului

- Advertisement -

UPDATE: Incendiul a fost lichidat de pompieri, iar în urma acestuia au ars aproximativ 12 metri pătrați din acoperișul clădirii centralei termice a unității școlare. În urma cercetărilor a fost stabilită și cauza probabilă a izbucnirii incendiului, aceasta fiind coșul de evacuare a fumului, neizolat corespunzător, față de materialele combustibile. Intervenția salvatorilor a durat mai bine de o oră și ceva, având în vedere că incendiul s-a anunțat în jurul orei 7:00, a fost lichidat după aproximativ 40 de minute, iar apoi aceștia au mai lucrat și pentru decopertarea acoperișului imobilului.

Știrea inițială

O anexă în care se află centrala termică a școlii din comuna Perieți a fost cuprinsă de flăcări joi dimineața. Din fericire, în unitatea de învățământ nu se aflau elevi, iar incendiul se manifesta la acoperișul imobilului, cu degajări de fum, însă fără posibilități de propagare.  

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt a declarat că la locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD.

În jurul orei 07:30 a zilei de joi, salvatorii încă acționau la fața locului, urmând ca după stingerea focului să efectueze cercetări, în vederea stabilirii unei cauze probabile a izbucnirii incendiului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți