Liberalii olteni, în frunte cu președintele Liviu Voiculescu, vot unanim pentru candidatura premierului Nicolae Ciucă la șefia PNL

Sala de ședințe a Consiliului Județean a găzduit joi, începând cu ora 17:00, Colegiul Director Județean al Filialei Olt a Partidului Național Liberal, punctele de pe ordinea de zi fiind votarea moțiunii candidatului Nicolae Ciucă, premierul țării, la funcția de președinte a PNL, respectiv „Uniți pentru o Românie stabilă și puternică”, precum și alegerea delegaților pentru participarea la Congresul Extraordinar PNL din 10 aprilie 2022. Liberalii prezenți la Colegiul Director al PNL Olt au decis prin vot unanim să îl susțină pe Ciucă la șefia partidului.

„Conducerea Partidului Național Liberal din poziția de lider este un act de responsabilitate și angajament pe care actualul premier al României, Nicolae Ciucă, și l-a asumat. Primul pas pe care l-a făcut a fost lansarea publică a candidaturii sale pentru această funcție cu moțiunea «Uniți pentru o Românie stabilă și puternică», un document care pune accent pe necesitatea unei guvernări eficiente care să ofere românilor siguranţă şi încredere. După o analiză temeinică a moțiunii care a însoțit candidatura premierului Nicolae Ciucă la șefia partidului, Colegiul Director Judeţean al Filialei Olt a Partidului Naţional Liberal, întrunit astăzi în şedinţă statutară, a decis prin votul unanim al membrilor prezenţi susținerea moţiunii «Uniți pentru o Românie stabilă și puternică» și mandatarea noului lider cu încredere”, a declarat senatorul Liviu Voiculescu, președinte al PNL Olt.

Congresul Extraordinar PNL este programat a se desfășura duminică, 10 aprilie, cu începere de la ora 11:00, la Palatul Parlamentului din București, 24 de delegați liberali din Olt urmând a participa la acesta.

Un comentariu la „Liberalii olteni, în frunte cu președintele Liviu Voiculescu, vot unanim pentru candidatura premierului Nicolae Ciucă la șefia PNL

  • cum ramane cu vot unanim pentru Catu?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<