3.1 C
Slatina
miercuri,29 noiembrie,2023

Ultimele Articole

Senatorul PSD de Olt Mirea, mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății: „Am susținut orice demers al Guvernului în acest domeniu”

- Advertisement -

„Timp de doi ani, lumea a fost încercată de un virus perfid, cu mai multe variante, care a oripilat întreg mapamondul şi a luat multe vieţi, atât din rândul oamenilor, cât şi din rândul celor aflaţi în prima linie în lupta cu nemilosul virus”, așa își începe Siminica Mirea, senator PSD de Olt, mesajul adresat cu ocazia Zilei Sănătății.

Potrivit parlamentarului social democrat oltean, sănătatea, un bun care nu are preţ, ne este asigurată de prestaţia bună a cadrelor medicale, în clinici, spitale şi în diverse instituţii unde se află cabinete.

„Sistemul sanitar este format din oameni speciali, care sunt acolo pentru noi, în permanenţă. Ca senator, am susţinut orice demers al Guvernului în acest domeniu. Cea mai nouă măsură, propusă de către PSD, este introducerea, pe lista de medicamente gratuite și compensate, a peste 30 de noi denumiri comune, internaționale, destinate tratamentului bolnavilor cu afecțiuni pulmonare cronice, cancer, scleroză multiplă, diabet și alte boli.
Un sistem de sănătate este viabil şi prin politici publice de sănătate, iar pentru asta suntem noi, parlamentarii, care ne vom implica în fiecare proiect destinat acestui domeniu”, a declarat senatorul Siminica Mirea.

În încheierea mesajului adresat de Ziua Mondială a Sănătății, politicianul a ținut să urez tuturor cadrelor medicale, din România şi de pretutindeni, putere de muncă, performanţă şi multă sănătate, precum și tradiționalul „La mulţi ani!”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți