18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Dosar penal pentru braconaj pe numele unui tânăr din comuna Tătulești

- Advertisement -

Un tânăr de 25 de ani, din comuna Tătulești, împreună cu alți doi doljeni, sunt cercetați penal pentru braconaj, după ce, joi noaptea, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Pielești au fost sesizați de un craiovean de 24 de ani, cu privire la faptul că aceștia braconau cu câini ogari în extravilanul satului Robăneștii de Jos, comuna Robănești, județul Dolj.

Oamenii legii au stabilit că olteanul locuia fără forme legale în comuna doljeană Pielești, acesta și ceilalți doi braconiei fiind duși să dea declarații cu privire la acuzațiile care îi sunt aduse.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind identificați un bărbat de 47 de ani, din comuna Robănești, un tânăr de 25 de ani, din comuna Tătulești, județul Olt, care locuiește fără forme legale în comuna Pielești și un adolescent de 15 ani, din Pielești, care se deplasau pe câmp însoțiți de patru câini, rasa ogar. Cei în cauză au fost conduși la sediul poliției pentru audieri”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Pe numele celor trei bărbați polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți