12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

CAO: Conducta de aducțiune a apei de la Podul Olt, repusă în funcțiune

- Advertisement -
UPDATE: Reprezentanții Companiei de Apă Olt au anunțat că de duminică după-amiaza, la ora 16:00, a fost repusă în funciune conducta de aducțiune a de pe Podul Olt. „Muncitorii Companiei de Apă Olt, după trei zile de muncă și câteva ore de somn, la lucru, chiar și pe ploaie – serviciul de alimentare cu apă în municipiul Slatina trebuie să fie în parametri normali!”, au declarat reprezentanți ai instituției.

Știrea inițială

Compania de Apă Olt a anunțat sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 14:00, că lucrările de înlocuire a conductei de aducțiune care preia apa din forajele de pe malul drept al râului Olt, amplasată pe podul rutier care traversează Oltul, se vor finaliza în câteva ore.

Echipa condusă de Florea Rață, directorul Sediului Secundar Slatina al CAO, s-a mobilizat și intervenția de la Podul Olt va fi finalizată în timp record, fără a afecta alimentarea cu apă a municipiului Slatina.

„Așa cum am anunțat, pe parcursul desfășurării acestor lucrări, au existat în unele zone ale orașului, fluctuații de presiune și modificări ale turbidității apei. Deși a fost o intervenție dificilă, muncitorii noștri au făcut tot posibilul pentru ca alimentarea cu apă să nu fie oprită și locuitorii municipiului Slatina să nu fie afectați”, au declarat reprezentanții companiei.

Sursa citată mai arată că s-a înlocuit conducta de aducțiune a apei pe o poțiune de aproximativ 75 de metri, urmând ca după deschiderea Tronsonului II al Drumului Expres Craiova – Slatina – Pitești care va prelua tot traficul rutier de pe această rută care momentan este parcursă peste Podul Olt, acesta să fie închis circulației și toată conducta să fie reabilitată.

Investiția face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014 – 2020”, mai transmite CAO.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți