6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul Paul Stănescu, prezent la Școala Politică a Tineretului Social Democrat de la Cheile Grădiștei

- Advertisement -

Paul Stănescu, senator de Olt și secretar general al Partidului Social Democrat, a fost prezent în week-end la Școala Politică a Tineretului Social Democrat de la Cheile Grădiștei, județul Brașov. Acesta l-a însoțit pe Marcel Ciolacu, președintele PSD și președintele Camerei Deputaților, la eveniment participând și Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al PSD, Alfred Simonis, liderul grupului PSD din Senat, Alfred Simonis, deputatul PSD Marius Budăi, ministrul Muncii și Solidarității Sociale și liderul grupului PSD din Camera Deputaților, și Lucian Romașcanu, senator PSD și ministrul Culturii.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat faptul că pachetul de măsuri „Sprijin pentru România”, în valoare de 17,3 miliarde de lei, urmează a fi prezentat luni, 11 aprilie, de liderii coaliţiei. Potrivit unui comunicat remis de PSD, președintele Camerei Deputaților, a mai subliniat că acest pachet reprezintă o premieră, deoarece este pentru prima dată când un guvern al României vine cu un astfel de plan pentru a preveni efectele crizei energetice.

De asemenea, Marius Budăi, ministrul Muncii, le-a explicat tinerilor social democrați că beneficiari ai măsurilor sociale din „Sprijin pentru România” sunt aproximativ 12 milioane de persoane.

Și parlamentarul social democrat oltean Stănescu a vorbit în fața celor peste o sută de tineri din întreaga țară care au fost prezenți la seminariile şi conferinţele din cadrul Școlii Politice a TSD, ce s-a desfășurat la Cheile Grădiștei în perioada 8 – 10 aprilie și a fost organizată pentru Grupul de Inițiativă al TSD. Reprezentant al județului Olt este Ciprian Alexe, consilier județean, acesta fiind însoțit de Alin Petre, membru al Organizației TSD a orașului Piatra Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți