3.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Grădinița din Cartierul Teiș al orașului Balș, modernizată de autorități

- Advertisement -

Continuă investițiile în educație în orașul de pe malul râului Olteț, Balș, o ultimă realizare în acest domeniu fiind modernizarea grădiniței din Cartierul Teiș. Un nou loc de joacă este pus acum la dispoziția celor mici, iar terenul de sport și spațiile interioare ale unității de învățământ preșcolar au fost și ele renovate.

„Copiii din Cartierul Teiș se pot bucura de un nou loc de joacă, dotat cu echipamente atractive pentru cei mici, care să-i capteze și să-i determine să petreacă mai mult timp făcând mișcare, în aer liber. De asemenea, atât terenul de sport precum și spațiile interioare ale Grădiniței au fost modernizate, astfel încât ele să corespundă cerințelor actuale din punct de vedere al siguranței și să asigure îndeplinirea unui act educațional de calitate”, a declarat Cătălin Rotea, primarul orașului Balș.

Edilul urbei de pe Olteț a adăugat că finalizarea proiectelor din educație este un prilej de bucurie pentru autoritățile locale, pentru că orice investiție, făcută în beneficiul copiilor noștri, este o investiție în viitor. Iar proiectele în acest domeniu vor continua. „În următorii ani așa vor arăta toate unitățile de învățământ din orașul Balș, inclusiv în cartierele Vîrtina și Româna”, a subliniat primarul Rotea.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți