27.2 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 200 de persoane s-au înscris, până acum, la concursul „Slatina City Run” din mai

- Advertisement -

Slătinenii și-au manifestat interesul față de competiția sportivă „Slatina City Run”, ce va avea loc în data de 15 mai, cu începere de la ora 10:00, în municipiu, iar până acum sunt peste 200 de persoane înscrise. Însă, reprezentanții Primăriei Slatina anunță că locurile pentru acest eveniment sunt limitate.

„În prezent s-au înscris 204 persoane dintre care 136 la proba de cros, cu un traseu de 7 kilometri, rămânând 114 locuri, și 68 la proba semimaraton, cu un traseu de 21 kilometri, rămânând 32 de locuri. Aceia dintre dumneavoastră care doriți să participați însă încă nu v-ați înscris, în continuare o puteți face GRATUIT accesând următorul link:
https://racetime.ro/events/10/register”, se arată într-un comunicat de presă remis de autoritățile locale.

Sursa citată mai arată că atât detaliile cu privire la traseul competiției, cât și cele referitoare la punctele de hidratare de care vor beneficia participanții, sunt disponibile accesând următorul link:
http://www.primariaslatina.ro/images/events/traseu.pdf. De asemenea, reprezentanții Primăriei îi invită pe cei interesați să consulte regulamentul competiției sportive „Slatina City Run” din 15 mai, accesând următorul link: http://www.primariaslatina.ro/…/Slatina_City_Run_2022.pdf.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți