9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul PSD de Olt Mirea, donație de lenjerii cu personaje de poveste pentru Secția de Pediatrie a SJU Slatina

- Advertisement -

Siminica Mirea, senator PSD de Olt, a donat recent lenjerii cu personaje din desene animate pentru pătuțurile copiilor care sunt internați pe Secția de Pediatrie a Spitalului Slatina. Și personalul medical a primit halate din partea politicianului.

Conducerea SJU Slatina este încântată de gestul făcut de parlamentarul social democrat și se bucură pentru micuții care se află în suferință și au nevoie de asistență medicală la Pediatrie.

„Nouă saloane ale Secției de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina, prind viață cu ajutorul personajelor de poveste, acum în prag de sărbătoare, când toți copiii așteaptă iepurașul. Acestea au fost înveselite cu lenjerii multicolore și stickere cu personaje din lumea basmelor și împrospătate cu lavabilă. De asemenea, personalul medical a primit uniforme cu imprimeuri animate și colorate, astfel încât micuții pacienți să accepte mai ușor tratamentul medical. Totul a fost posibil grație implicării senatorului Siminica Mirea, care a vrut să aducă puțină bucurie în ochii micuților, ce nu se pot bucura, în aceste momente, de confortul de acasă”, se precizează într-un comunicat remis de SJU Slatina.

Senatorul PSD de Olt Mirea a spus că vrea să le facă o bucurie copiilor, pe fețele cărora ar vrea să vadă numai zâmbete, chiar dacă uneori nu este posibil având în vedere că au nevoie de îngrijiri medicale de specialitate pe Secția de Pediatrie a Spitalului Slatina, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

„Am dat cu lavabilă, am igienizat toate saloanele, am adus lenjerii cu diferite imprimeuri pentru copii, atât pentru paturile normale, cât și pentru pătuțuri. Am adus stickere cu desene animate ce au fost lipite pe pereți, iar cadrele medicale au primit uniforme. Am făcut această campanie pentru copii, trebuie să fim aproape de ei, mai ales că vin pe Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Sănătatea este o prioritate, este important să fim aproape de toți cei care sunt în impas. Eu voi continua astfel de acțiuni”, a subliniat parlamentarul social democrat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți