15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un om al străzii, surprins la plajă în pielea goală pe o bancă din zona Podului Olt

- Advertisement -

Intervenție mai puțin obișnuită pentru polițiștii slătineni vineri, în zona podului rutier de peste râul Olt, de la ieșirea din Slatina spre Craiova. Un bărbat, care din datele oamenilor legii ar fi om al străzii, s-a găsit să facă plajă, în pielea goală, pe o bancă din apropierea Podului Olt, iar imagini cu acesta au apărut ulterior, în spațiul public, pe mai multe pagini de socializare.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la incident, în urma verificărilor stabilindu-se că este din județul Sibiu.

„Astăzi, 15 aprilie, polițiștii Poliției municipiului Slatina s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat s-ar afla dezbrăcat, în zona Podul Olt, din municipiul Slatina. La față locului, bărbatul a fost identificat de polițiștii din Slatina, ca fiind în vârstă de 53 de ani, din județul Sibiu, iar, în acel moment, era îmbrăcat cu pantaloni de trening. Polițiștii l-au avertizat verbal să nu stea dezbrăcat în spațiul public”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursa citată a mai spus că sibianul s-a conformat și le-a cerut iertare oamenilor legii, după care a plecat din zonă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți