12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Un adolescent a căzut de pe bicicletă, la coborârea pantei de la ieșirea din Slatina, pe barajul de la Slătioara. A ajuns la spital

- Advertisement -

Un adolescent de 16 ani, din municipiul Slatina, a fost implicat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01:30, într-un eveniment rutier produs pe strada Basarabilor, din localitate, la ieșire spre comuna Slătioara, în zona barajului. Minorul, care se afla pe bicicletă, mai era împreună cu un prieten, tot de 16 ani, din Slatina, aflat și el pe bicicletă, nu ar fi redus viteza la coborârea pantei, a pierdut controlul ghidonului, s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt. Suferind multiple excoriații pe față și mâini, acesta a avut nevoie de acordarea primului ajutor, cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt intervenind în zonă.

Și polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului, pentru a face cercetări în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea accidentului.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, un minor, în vârstă de 16 ani, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, la coborârea unei pante de pe strada Basarabilor, din cauze ce urmează a fi stabilite, a căzut pe partea carosabilă. În urma evenimentului, minorul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Surse medicale spun că acesta a fost supus mai multor investigații, iar peste noapte a rămas internat, sub supraveghere.

Polițiștii rutieri l-au testat pe biciclist cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

În cauză, oamenii legii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți