15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Femeie din Obârșia, lovită de un consătean care avea să-i dea o datorie de câteva sute de lei

- Advertisement -

O femeie, în vârstă de 42 de ani, din comuna Obârșia, a fost bătută sâmbătă, 16 aprilie, de un bărbat cunoscut, în timp ce se afla pe raza localității. Agresorul este nimeni altul decât un consătean care avea o datorie de câteva sute de lei la familia victimei ce în urmă cu câțiva ani îi prestase unele servicii cu utilaje agricole, iar acum victima, care este soția unui preot din comună, s-a dus să i-o ceară.

Incidentul a fost sesizat polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt în cursul după-amiezii, în jurul orei 13:30, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Vișina Nouă.

„Din primele verificări, au stabilit că, în urma unui conflict spontan, generat de neînțelegeri cu privire la o sumă de bani, femeia ar fi fost lovită cu pumnii și palmele, în zona capului, de un bărbat, în vârstă de 54 de ani. Bărbatul a fost identificat și condus, de polițiști, la sediul unității de poliție, în vederea audierii. Femeia de 42 de ani a fost transportată la Spitalul Orășenesc Corabia, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Ulterior, potrivit unor surse medicale, femeia a solicitat efectuarea de investigații mai amănunțite, iar aceasta a fost transportată atât la Spitalul Municipal Caracal, cât și la Spitalul Județean de Urgență Slatina, de unde a fost externată în cursul zilei de luni, 18 aprilie.

Polițiștii au întocmit dosar penal în cauză, care se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Totodată, anchetatorii continuă verificările în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerii de măsuri legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți