Vreme deosebit de rece până miercuri. Meteorologii anunță brumă și temperaturi de sub zero grade noaptea

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au emis luni, 18 aprilie, o informare meteorologică, care va afecta toată țara, aceasta intrând în vigoare începând cu ora 10:00, și expirând miercuri seară, la ora 20:00. Astfel, în cele trei zile vremea va fi deosebit de rece, se va forma brumă, iar la munte sunt anunțate ninsori. Meteorologii mai spun că noaptea temperaturile vor scădea chiar și sub zero grade Celsius, în unele zone ale României.

„În intervalul menționat, vremea va fi deosebit de rece, iar pe parcursul nopților local în nordul și centrul țării, precum și în zonele submontane, temperaturile minime vor fi preponderent negative și se va produce brumă. Temporar la munte va ninge și, mai ales în zona înaltă a Carpaților Meridionali, se va depune strat nou de zăpadă. Izolat și trecător precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare vor fi și în restul țării”, anunță ANM.

Pe parcursul zilei de luni, local și temporar, vântul va avea intensificări în estul teritoriului, vitezele atinse fiind în general de 45 – 55 de kilometri pe oră.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<