8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Alte peste 100 de bilete de tratament balnear pentru pensionarii și asigurații sistemului public de pensii din județ

- Advertisement -

Casei Judetene de Pensii Olt i-au fost repartizate noi bilete de tratament balnear, de data aceasta 109 care sunt aferente seriei a 5-a, 96 dintre acestea fiind deja alocate în mod automat pe baza cererilor depuse de persoanele interesate din județ, fie că vorbim de pensionari sau asisgurați ai sistemului public de pensii.

Data de prezentare în stațiune pentru biletele din această serie este perioada 10 – 12 mai, iar cele mai multe dintre ele sunt repartizate în stațiunile Olănești – 41, Covasna – zece, Felix – opt și Căciulata – șapte.

„Lista cererilor aprobate este afișată la sediul CJP Olt, cât și pe pagina de internet a instituției, acestea putând fi ridicate până la data de 2 mai, inclusiv. Redistribuirea biletelor de tratament va avea loc la data de 4 mai 2022”, a declarat Claudia Măldăreanu, purtătorul de cuvânt al instituției.

Sursa citată mai arată că actele necesare eliberării biletelor de tratament sunt: cerere, actul de identitate, cuponul de pensie și biletul de trimitere de la medicul de familie.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți