14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primăria Caracal montează limitatoare de viteză pe zece străzi din municipiu

- Advertisement -

Pentru că nu puțini sunt conducătorii auto care circulă cu viteză pe mai multe străzi din municipiul Caracal, existând în orice moment riscul producerii de evenimente rutiere, autoritățile locale au decis să monteze limitatoare pe zece artere. Decizia Primăriei a venit și ca urmare a unor sesizări venite din partea caracalenilor.

„Pentru siguranța cetățeanului, urmare a sesizărilor locuitorilor din anumite zone ale Caracalului și evaluării riscului de accidente rutiere, am decis montarea unor limitatoare de viteză pe zece străzi din oraș”, au transmis reprezentanții Primăriei.

Este vorba despre: Strada Carpați, intersecție cu Poporului; Strada Craiovei, intersecție cu Elena Doamna; Piața Victoriei, zona BRD; Strada Plevnei, Biserica „Sfântul Nicolae”, Cartierul Gară, în zona locului de joacă; Strada Poenari, în zona locului de joacă; Strada Mircea Vodă, intersecție cu Strada Pictor Grigorescu; Strada Antonius Caracalla, intersecție cu Aleea Răsăritului; Strada Rahovei, zona Creșei; Strada Mihai Viteazu, intersecție cu strada Ștrandului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți