20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Femeie de 64 de ani, din Grădinile, căutată de polițiști după ce a dispărut de pe peronul Gării de Nord din Capitală

- Advertisement -

UPDATE: Miercuri, 27 aprilie, femeia a fost identificată de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, în Spitalul de Psihiatrie Sapoca, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie externată și încredințată fiului său. În toată această perioadă, olteanca nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 64 ani, din comuna Grădinile, care în după-amiaza zilei de joi, 21 aprilie, în timp ce se afla pe peronul Gării de Nord, din Capitală, a plecat voluntar și nu s-a mai întors. 

Fiul acesteia a fost cea care a sesizat dispariția la Poliție, în seara de Înviere.

„În seara zilei de 23 aprilie, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Vișina Nouă au fost sesizați de un bărbat, din comuna Grădinile, județul Olt, cu privire la faptul că, în data de 21 aprilie, în jurul orei 14:30, în timp ce se afla împreună cu mama sa, Aurica Calciu, din aceeași localitate, pe peronul Gării de Nord, din municipiul București, aceasta a plecat voluntar şi nu a mai revenit”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Semnalmentele persoanei dispărute sunt: înălţime – aproximativ 1,55 metri, greutate – 70-80 de kilograme, păr negru-grizonat, ochi căprui. La momentul plecării sale era îmbrăcată cu pantaloni negri tip colanți, cu dungi albe, pulover gri, iar pe cap avea două baticuri, unul albastru și altul roșu și în picioare purta o pereche de papuci albaștri.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea femeii din Grădinile sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți