8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Autoritățile locale din Balș au finalizat noi zone de relaxare în oraș

- Advertisement -

Părinții și bunicii din orașul de pe malul râului Olteț vor putea petrece de acum încolo momente alături de copiii și nepoții lor, în condiții la standarde europene, două zone de relaxare din Balș fiind complet reabilitate. Este vorba despre parcul din fața Liceului Teoretic „Petre Pandrea”, deja dat în folosință, urmând ca și lucările la parcul din zona Lidl să fie gata până la sfârșitul acestei săptămâni.

„Două dintre zonele preferate de părinții și bunicii din orașul nostru, pentru petrecerea timpului liber și relaxare alături de copii și nepoți, au fost modernizate și reamenajate încât să corespundă cerințelor actuale. Dacă pe data de 1 decembrie, anul trecut, am dat în folosință parcul din fața Liceului Teoretic «Petre Pandrea», iată că până pe 1 mai vom avea finalizate lucrările și în părculețul situat vizavi de Lidl, cu speranța că astfel bălșenii se vor bucura de vremea frumoasă, într-un spațiu adecvat, în care le va face plăcere să se plimbe și să profite de momentele petrecute cu prietenii sau familia”, a declarat Cătălin Rotea, primarul orașului Balș.

Edilul a mai spus că autoritățile locale din orașul de pe Olteț continuă și seria investițiilor în reorganizarea urbană a Balșului cu Parcul „Balta Gării”, unde lucrările vor începe în luna mai, iar pentru modernizarea Parcului Central, Parcului de la Gengea și a tuturor spațiilor din zonele aferente blocurilor s-au demarat deja studiile de fezabilitate.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți