10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slătineanca dispărută de la locuința părinților din Pleșoiu, în prima zi de Paște, găsită într-un spital din Drăgășani

- Advertisement -

UPDATE: Miercuri, 27 aprilie, în urma activităților și verificărilor efectuate, femeia a fost identificată de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Găneasa, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, fiind internată pe Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Drăgășani. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni și a fost predată familiei.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Slatina, care a plecat voluntar de la casa părinților săi, ce stau în comuna Pleșoiu, și nu s-a mai întors. S-a întâmplat în dimineața primei zile de Paște, fratele său fiind cel care i-a alertat pe oamenii legii în seara zilei de marți, 26 aprilie.

„În seara zilei de 26 aprilie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Găneasa au fost sesizați de un bărbat, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, în ziua de 24 aprilie 2022, în jurul orei 09:00, sora sa, Daiana Luminița Vasile, din aceeași localitate, a plecat voluntar de la locuința părinților, din comuna Pleșoiu, județul Olt, şi nu a mai revenit”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Semnalmentele femeii sunt: înălţime – aproximativ 1,70 metri, constituție robustă, păr castaniu-grizonat, tuns scurt, ochi căprui. Nu se cunosc obiectele de vestimentație purtate de aceasta, la momentul plecării de la casa părinților săi.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți