15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 50 de şomeri din judeţ, aşteptaţi la cursurile organizate de AJOFM Olt în mai

- Advertisement -

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează şi luna viitoare cursuri gratuite pentru oltenii care nu au un loc de muncă. Sunt patru programe de formare profesională la care urmează să participe peste 50 de persoane care beneficiază de aceste facilităţi.

În total, sunt 56 de şomeri din judeţ care au şansa de a participa în mai la aceste cursuri, și nu numai.

Elena Iordache, purtătorul de cuvânt al AJOFM Olt, declară că principalele meserii și ocupații, în funcție de numărul de participanți, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru șomeri sunt bucătar, manichiurist, contabil și stilist protezist unghii, 14 locuri fiind disponibile la fiecare dintre acestea.

„Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor”, spune reprezentantul instituției.

Pentru informaţii suplimentare, cei interesaţi de cele patru cursuri se pot adresa reprezentanţilor Compartimentului Formare Profesională din cadrul AJOFM Olt, cu sediul pe strada Dinu Lipatti, nr. 48, Slatina, sau la numărul de telefon 0249/413.099.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți