10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

PSD Olt organizează anul acesta petrecerea câmpenească de 1 Mai, din zona Stației de Epurare a Apei Slatina

- Advertisement -

Organizația Olt a Partidului Social Democrat continuă anul acesta tradiția și de 1 Mai organizează din nou petrecerea câmpenească de pe malul râului Olt, în apropiere de Stație de Epurare a Apei Slatina – zona Căcâna. Lideri ai formațiunii politice din județ, dar și 1.000 de simpatizanți ai PSD, sunt așteptați duminică, începând cu ora 11:00, pentru a sărbători Ziua Muncii, evenimentul fiind reluat după trei ani de absență.

Tradiția organizării petrecerilor câmpenești de 1 Mai de social democrați a început acum mai bine de un deceniu.

„Sunt mai bine de 10 ani de când am început această tradiție a sărbătoririi zilei de 1 Mai cu toată organizația Slatina, dar și cu liderii organizației din județ, cu toții am ieșit în fiecare an la iarbă verde, mai puțin în ultimii trei ani, în 2019, pentru că a fost campania electorală, 1 Mai a căzut în campania electorală de la Europarlamentare și nu aveam voie să facem o astfel de sărbătoare, și, așa cum știți, în 2020 și 2021 din cauza pandemiei nu am ținut această sărbătoare. Anul acesta revenim, vom fi 1.000 de inși la iarbă verde, cu toții vom încerca să petrecem ziua împreună și să socializăm”, a declarat Marius Oprescu, președintele PSD Olt.

Paul Stănescu, senator de Olt și secretarul general al PSD, și-a anunțat prezența la evenimentul organizat în pădurea de la Căcâna, de lângă malul Oltului, alături de acesta fiind și alți politicieni social democrați din județ.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți