10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbatul dispărut din Icoana, găsit de polițiști

- Advertisement -

UPDATE: În seara zilei de duminică, în jurul orei 21:00, bărbatul de 75 de ani, din comuna Icoana, a fost găsit de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, pe un câmp, din comuna Dobrotești, județul Teleorman, fiind dezorientat. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni și va fi predat familiei.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 75 de ani, din comuna Icoana, care sâmbătă a plecat voluntar de la locuința sa și nu s-a mai întors. 

Un vecin a fost cel care i-a alertat pe polițiștii olteni, după ce concubina dispărutului a spus că nu s-a mai întors acasă.

„Astăzi (duminică n.r.), 1 mai, în jurul orei 13:00, polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Potcoava au fost sesizați, prin apelul de urgență 112, de un bărbat, cu privire la faptul că, înainte cu o zi, pe 30 aprilie, în jurul orei 09:00, Constantin Istrate de 75 de ani, din comuna Icoana, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Se cunoaște doar faptul că bărbatul a plecat la un om din comuna Mozăceni, județul Argeș, pentru a lua un ham de cal pe care îl dăduse la reparat și este posibil să nu mai fi știut să se întoarcă la locuința sa, având se pare probleme cu memoria.

Semnalmentele dispărutului sunt: înălţime – aproximativ 1,80 metri, greutate – aproximativ 80 de kilograme, ochi căprui, păr alb, tuns scurt, față ovală, fără semne particulare. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu o geacă neagră, pantaloni negri, cămașă albă și pulover la baza gâtului, de culoare maro, cu dungi. Pe cap purta o șapcă neagră și în picioare avea o pereche de pantofi negri.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului dispărut sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți