10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Festivalul primăverii „Pe la noi prin Romanați”, week-end-ul următor în târgul orășenesc de la Caracal

- Advertisement -

S-au ridicat restricțiile din timpul pandemiei de Coronavirus, iar mare parte dintre autoritățile locale din județul Olt au reluat evenimentele cultural artistice devenite tradiție. Printre acestea este și Festivalul primăverii „Pe la noi prin Romanați”, care la sfârșitul săptămânii viitoare, respectiv perioada 6 – 8 mai, se va desfășura în târgul orășenesc din Caracal. Nume mari ale muzicii populare din România, și nu numai, vor susține în fiecare seară, începând cu ora 17:00, recitaluri în fața publicului, care se anunță a fi unul foarte numeros.

Vor evolua pe scenă următorii artiști: Niculina Stoican, Nina Predescu, Neta Soare, Dorina Mete, Sorina Dinu, Ramona David, Costel David, Florin Vasilică și Grupul „Teleormanul”, Gelu Voicu, Gabriel Coveșeanu – Cove, Vasile Ciobanu, Constantin și Cosmin Gaciu, Ștefan Mihail Minulescu, Ansamblul Folcloric „Trăienița” din comuna Traian, Ansamblul folcloric „Flori de mărgăritar” din comuna Giuvărăști, Florin Grigore, Ciro de Luca și Steel Band, sonorizarea evenimentului fiind asigurată de DJ Florin, iar director artistic este Music Show – Costel David.

„La această ediție, pe lângă parcurile de distracție și artiști de top, vă așteptăm să petreceți alături de noi și să încălzim atmosfera lângă grătarele cu mititei și pastramă, cum îi stă bine românului!”, este invitația adresată de organizatori la Festivalul primăverii „Pe la noi prin Romanați”.

Spectacolul se va încheia cu un superb foc de artificii.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți