10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un slătinean, victima unui accident de muncă, are nevoie de sânge

- Advertisement -

Un bărbat de 43 de ani, din municipiul Slatina, este internat pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgențe „Sfântul Spiridon” din Iași, după ce în urmă cu mai bine de trei săptămâni a fost victima unui accident de muncă. Gheorghe Stan, căruia prietenii îi spun Bebiță, s-a electrocutat la începutul lunii aprilie și a suferit arsuri grave pe aproape 60% din suprafața corpului. Inițial, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina, de aici a fost transferat la unitatea medicală din Iași, iar acum are mare nevoie de sânge.

Slătineanul urmează ca săptămâna următoare să fie supus unor intervenții chirurgicale noi, în timpul acestora medicii ieșeni încercând să-i pună grefe de piele sănătoasă pe zonele cu arsuri.

Astfel, semenii care vor să-l ajute pe Bebiță se pot prezenta la Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina sau la alte centre de profil din țară, specificând numele Gheorghe Stan și Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași, acesta având nevoie de grupa de sânge 0 pozitiv. Însă, pot fi donatori și persoane cu altă grupă de sânge, aceștia trebuind să spună la rândul lor numele pacientului pentru care fac donarea.

sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți