22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Slatina înflorește în perioada 20 – 22 mai. Evenimentul Expo Flora, desfășurat în Parcul Tineretului

- Advertisement -

După doi ani în care cel mai mare eveniment din județ dedicat iubitorilor de flori a lipsit, din cauza pandemiei COVID-19, Primăria Slatina anunță pregătirea unei noi ediții a Expo Flora. Manifestarea este deja la a 26-a ediție, zeci de expozanți din toate colțurile țării urmând a fi prezenți în municipiul reședință a Oltului în perioada 20 – 22 mai, pentru a oferi cumpărătorilor atât flori și bulbi, cât și unelte pentru grădinărit și articole de artizanat.

Dacă ultima ediție a evenimentul, cea din anul 2019, s-a desfășurat pe esplanada din centrul Slatinei, acum acesta va fi mutat pe Aleea Eroilor din Parcul Tineretului.

„După doi ani de absență, în acest an reluăm organizarea evenimentului Expo Flora, care se va desfășura pe Aleea Eroilor din Parcul Tineretului. Este ediția 26, la care sunt așteptați zeci de producători de flori și alți comercianți de articole de artizanat și accesorii pentru grădină. Încă se lucrează la liste, suntem deschiși în privința numărului de participanți, pentru că mai avem locuri din disponibile. Vor fi vânzători de prin toată țara și îi invităm toți slătinenii iubitori de flori să vină la Expo Flora, în perioada 20 – 22 mai”, a declarat Gigi Vilceleanu, viceprimar al municipiului Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți